Kangasniemen Kennelkerho
Kangasniemen Kennelkerho

Harrastuskoirajaosto

Jaoston tehtävänä on huolehtia Kangasniemen Kennelkerhossa agilityn, pk-lajien, mejän ja tokon sekä rally-tokon koulutuksen järjestämisestä ja kokeiden anomisesta.

Jaoston vetäjän valitsee kennelkerhon vuosikokous vuosittain ja jaoston vetäjä kokoaa jaostonsa omatoimisesti.

Kokeita pyritään järjestämään niin monet kuin jaoston voimavarat antavat myöten. Myös valjakkohiihtokisoja on järjestetty lumitilanteen antaessa periksi.

Tottelevaisuuskoulutusta järjestetään kesäisin ja syksyisin Teollisuustien varrella, jäähallin päädyssä sijaitsevalla koulutuskentällä. Tottelevaisuuskoulutukseen voi tulla kuka tahansa jäsen milloin vain.

Maastolajeja harjoitellaan pienryhmissä, jotka kokoontuvat epäsäännöllisesti. Niihin mukaan päästäkseen täytyy itse olla aktiivinen ja ottaa ryhmien vetäjiltä selvää missä ja milloin kokoonnutaan. Jaoston puheenjohtajaan yhteyttä ottamalla saa selville, mitä ryhmiä milloinkin toimii.

Jaosto pyytää tarvittaessa ulkopuolisia valmentajia kysynnän mukaan päiväksi treenaamaan pienryhmissä. Valmentajien koulutukset ovat maksullisia. Seurapalstalta ja jaoston jäseniltä sekä Kennelkerhon nettisivuilta saa tietoa valmentajien vierailuista.

Mätsäreitä ja möllitokoja sekä muuta epävirallista mukavaa koirien kanssa yhdessäoloa pyritään järjestämään aina, kun innokkaita järjestäjiä ilmaantuu. Jokainen Kennelkerhon jäsen voi omalla aktiivisuudellaan vaikuttaa siihen kuinka paljon ja minkälaisia tapahtumia pidetään.

Suomen Palveluskoiraliiton lajiesittelyvideo

» Katso video tästä!

Jaoston puheenjohtaja:

Janet Tervashonka
Puh. 0400 901 921
janet.tervashonka(a)outlook.com

Muut jäsenet:

Taru Väisänen, sihteeri
Suvi Komppa
Tiina Lehtomäki
Kirsi Okker
Merja Salomaa
Kirsi Sillman-Tiihonen

Jaostot/etusivu | Ajavat koiratHirvikoiratLintukoirat | Harrastuskoirat | Näyttelyjaosto | Metsästysseurajäsenet

Katso tästä Kennelkerhon ajankohtaiset asiat!

Kangasniemen Kennelkerho ry Facebookissa

Seuraa myös Facebook-sivuamme!

- - -

Koulutuskenttä lukittu väärinkäytösten vuoksi

Kentälle pääset ottamalla yhteyttä avainlistalta löytyvään henkilöön, jonka kanssa voit sopia avaimen noudosta ja kentän käytöstä.

Lue lisätiedot!

Kangasniemen Kennelkerho