Kangasniemen Kennelkerho
Kangasniemen Kennelkerho

Ajavien koirien jaosto

Ajavien koirien jaosto järjestää ajokokeita, tuomarikursseja, osallistuu näyttelyiden järjestämiseen ja opastaa sekä innostaa uusia henkilöitä harrastuksen pariin. Toiminnan painopisteenä on myös ajavilla koirilla metsätyksen ja koetoiminnan esille tuominen.

Ajokokeet 2024

Koeanomuksia on laitettu vetämään. Tiedotamme kokeista myöhemmin, kun anomuksemme on käsitelty.

Tulossa myös epävirallinen, matalan kynnyksen "mölliajokoe"!

Tuomarikurssit 2024:

DRAJ (dreevereiden ajokoe) -tuomarikurssi pe 16.8.2024 klo 18 Kangasniemellä. Kouluttajana Lauri Peippo. Paikka tiedotetaan myöhemmin. Ilmoittautumiset viimeistään 13.8. Tenho Pulkkiselle, 0500 258 945. Mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos liityt etänä koulutukseen, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Järj. Suur-Savon Dreeverikerho & Kangasniemen Kennelkerhon ajavien koirien jaosto.

Kennelkerho ei järjestä tänä vuonna muita tuomarikursseja, mutta jos Sinulla on tarve kurssille, tarjolla esim.

  • Suur-Savon Ajokoiramiesten järjestämä KEAJ-tuomarikurssi 3.8.2024 Kangasniemellä
  • AJOK-tuomarikurssi Mikkelissä 18.8.2024

Jaoston kokous 7.3.2024:

Kennelkerhon ajokoirajaosto kokoontui 7.3.2024 ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ensimmäisenä vaihdoimme jaoston nimen AJAVIEN koirien jaostoksi, sillä haluamme jaoston toiminnan kattavan jatkossa kaikki ajavat metsästyskoirarodut.

Päätimme järjestää tänä vuonna jäniksen ajokokeen (AJOK) ja ketunajokokeen (KEAJ) sekä tuomarikurssit edellämainittuihin (ilmoita, olisitko kiinnostunut osallistumaan kurssille?).

Jaoston muu toiminta tähtää ajavien koirien kanssa harrastamisen esille tuomiseen sekä uusien harrastajien innostamiseen lajin pariin ja ”vanhojen” harrastajien aktivoimiseen. Suunnitteilla on järjestää syksyllä epävirallinen matalan kynnyksen ”mölliajokoe”, johon otamme myös yleisöä mukaan tutustumaan lajiin ja nauttimaan eränkäyntielämyksestä. Keskustelimme myös mahdollisuudesta pistää pystyyn ajavien koirien jaoston esittelypiste Elomessuille elokuun lopussa.

Pysy kuulolla, tiedotamme myöhemmin lisää tulevista tapahtumista! Mikäli Sinulla on joku toive tai ehdotus jaostolle, nykäise jotain alle listatuista hihasta, laita viestiä tai soittele!

Jaoston puheenjohtaja:

Jaana Laitinen, 040 507 2713, jaana.laitinen(a)janetti.fi

Muut jäsenet:

Vesa Hokkanen
Satu Manninen
Erkki Paappanen
Tatu Partti
Matti Tiihonen
Erkki Viinikainen

Jaostot/etusivu | Ajavat koirat | HirvikoiratLintukoirat | Harrastuskoirat | Näyttelyjaosto | Metsästysseurajäsenet

Katso tästä Kennelkerhon ajankohtaiset asiat!

Kangasniemen Kennelkerho ry Facebookissa

Seuraa myös Facebook-sivuamme!

- - -

Koulutuskenttä lukittu väärinkäytösten vuoksi

Kentälle pääset ottamalla yhteyttä avainlistalta löytyvään henkilöön, jonka kanssa voit sopia avaimen noudosta ja kentän käytöstä.

Lue lisätiedot!

Kangasniemen Kennelkerho